Shape2008. április 4.
Shape kuponakció2006. október 6.
FIATALÍTÓ UV-MENTES GYORS BARNÍTÁS


Világújdonság, amely megváltoztatja a beltéri UV nélküli barnítás jelenjét és jövőjét.

A 12 millió dolláros fejlesztési beruházás, valamint a MagicTan 4 éves kozmetikum előállítási és barnítás-technológiai berendezés-gyártási tapasztalatának eredményeként megszületett a VersaSpa.

Ez a forradalmi rendszer több lényeges újítást is tartalmaz elődjéhez képest. A kezelés a vendég "feltérképezésével" kezdődik, hogy a test formájának és magasságának megfelelő mennyiségű kozmetikumot permetezzen a gép a vendégre. Ezt követően a vendég kiválasztja, hogy a 3 lehetséges kozmetikum közül melyiket használja a gép a kezelés során, illetve a test mely területére terjedjen ki a kezelés. Az új géppel lehetségessé válik akár csupán az arc barnítása. Az ugyancsak újonnan implementált EZ-2Breathe technológiának köszönhetően a kezelés alatt már nem kell visszatartani a levegőt, csak abban a pillanatban, amikor az arcot permetezi a gép. Már nem kell attól tartani, hogy fázni fogunk a kezelés során vagy utána, mert a korábbi gépektől eltérően a kozmetikum porlasztása nem nagy nyomású levegővel történik, hanem az újonnan kifejlesztett HVLP turbina segítségével. A kezelés során a gép meleg levegő segítségével meg is szárítja annak használóját.

A kozmetikumok a következők lehetnek:
  1. a már jól ismert PREP, a barnulást segítő, előkészítő kozmetikum megújítva Primer Prep Pro néven
  2. Magictan VersaSpa megújitott fiatalító önbarnító kozmetikum
  3. VersaSpa bőrfeszesség növelő, fiatalalító testápoló kezelés
A három kezelést egyenként és egy kezelés során, egymás után is igénybe lehet venni.

Az elért eredmény a korábbi csodálatos MagicTan barnításnál még szebb, még aranybarnább és nem utolsósorban tartósabb lesz.

Próbálja ki Ön is Október végétől szalonunkban!

2005. augusztus 12.
Miss Bikini Magyarország Show

Szeretettel várjuk 2005. augusztus 12-én este 8-kor a Bed Beach-en megrendezésre kerülő Miss Bikini versenyre. A belépés díjtalan. A további részletek a hivatalos flyeren, melyet itt tekinthet meg.

2005. június
Glamour magazin, barnulási alternatívák! Glamour TIPP!

aerosol2005. április 29.
JOY Prix de Beauté 2005
MagicTan Aerosol az első 6 között

Negyedik éve rendezi meg a Marquard Média a Prix de Beauté - A Szépség díja elnevezésű versenyt Magyarországon. A Prix de Beauté a kozmetikai termékpiac Oscar-díja, amely a Marquard Média által Németországban és Lengyelországban is nagy elismerésnek örvend. A Prix de Beauté a kozmetikai termékpiac legjobb új termékeit díjazza.
A termék megvásárolható szalonjainkban.

2004. október 24.
A Cosmopolitan novemberi számában olvastuk:
Így szépülnek a sztárok

2004. október 4.
A Blikk.hu cikke az önbarnító kozmetikumokról.

2004. szeptember 28.
TV2 - Jó Reggelt Magyarország
A szolárium túlzásba vitele káros lehet (streaming videó)

2004. szeptember 27.
TV2 - Jó Estét Magyarország
A szolárium túlzásba vitele káros lehet, az alternatíva: MagicTan. (streaming videó, a 16. perctől)

2004. július 7.
A MagicTan Corporation az elmúlt héten az Egyesült Államokban megrendezett, "LAS VEGAS TANNING EXPO" kiállításon három új gépet mutatott be.

Az Airbrush nevű kézi készüléket kisebb kozmetikai szalonokba szánják. Az mt 2000 a jelenlegi mt 3000-es fülke-gép egyszerűsített változta, míg az mt 3500 egy továbbfejlesztett változat, amelyben megválasztható, hogy az azonnali barnító hatású vagy a már ismert, 4-6 óra alatt ható barnító kozmetikumot permetezze a gép. Az mt 3500 személyre szabható hangüzenetekkel tájékoztatja a vendéget a barnítási folyamat aktuális állásáról, illetve ad instrukciókat. A gép lehetőséget biztosít interneten keresztüli távirányításra és szervizelésre.

Az első új típusú gépek November 15-én érkeznek meg Európába.


2004. április 1.
Elkészítettük a budapesti referenciaszlon önálló honlapját.
A szalon honlapját itt tekintheti meg.

2004. február 1.
Bemutatták a MagicTan UV mentes barnító rendszert az MTV 1 (M1) Trendhagyó című műsorában.
A videófilmet itt tekintheti meg.

2003. november 15.
Elkészült a magyar nyelvű MagicTan videófilm.

2003. szeptember 18.
MagicTan Barnító Szalon sajtófogadás és nyílt nap, Közép-és Kelet-Európában elsőként

A jeles napon megkezdtük a “varázslatos”, UV-mentes, gyors barnítás történelmét régiónkban, amely az Egyesült Államokban kevesebb, mint egy év alatt már oly nagy sikert aratott. Ezt a sikertörténetet kívántuk folytatni Európában budapesti referenciaszalonunk megnyitásával.

Az ünnepségen beszédet mondott Béres Alexandra fitnesz Európa- és Világbajnok valamint Marl van der Toorn, a MagicTan Nyugat-Európa igazgatója.

Képek az eseményről

2003. július 17.
MagicTan ismertető az MTV Navigátor című ismeretterjesztő magazinműsorában.

2003. július 1.
Megnyitottuk Közép-Kelet Európa első MagicTan szalonját.
Képek a szalonról.

2003. május 31. - június 1.
A MagicTan rendszer megtekinthető a BEAUTY FORUM Hungary kiállításon.
Helyszín: Budapest, SAP Rendezvénycsarnok, 1143 Budapest, Ifjúság útja 2.
Standszám: B12

2003. március. 28.
Bemutatkozunk a MOTESZ szervezésében megrendezett Magyar Kozmetiologia Szakkongresszuson, ahol a vezető bőrgyógyászokon kívül óriási sikerünk van a mester kozmetikusok között is.
Előadást tart rendszerünkről Dr.Balogh György, bőrgyógyász szakorvos (SkinCare Magán Klinika 392-0450).

2003. március. 15.
Elindítjuk a MagicTan.hu weboldalunkat, amely segítségével megpróbáljuk átadni mind a leendő vendegek mind, pedig a partnerek részére a technológiáról a tudnivalókat.

2003. március 5.
A San Diego Knews című reggeli műsorában 6 perces anyagot közölnek a MagicTan rendszerről, aminek óriási a visszhangja, a gyártó meg aznap több int 200 db ajánlatkérést kapott California államból. (videó letöltés itt).

2003. február. 12.
Megkaptuk több vezető bőrgyógyász támogatását termékünkre, illetve a technológiára, amely végre bőrt nem károsító módon eredményezi a vendegek barnulását

2003. január. 1.
Megalapítottuk a MagicTan Közép és Kelet Európa Disztribúciós Kft-t, amelynek feladata a MagicTan rendszer bevezetése, értékesítése és szervizelése 14 országban